Ne gasiti zilnic intre 09.00 - 18.00
ro

Serviciile MediQapp

De ce MediQapp?

Digitalizarea MediQapp implementează Conceptul "Spitalul verde și schimbările climatice

Din orice cadru medical un profesionist mai bun

Practicienii din spitale își antrenează gândirea pentru calitate prin E-instruire. Fiecare poate fi inclusiv autodidact, pe contul său de utilizator, prin organizarea simplificată de automatizările din sistem.

Concentrarea pe soluții

Sarcinile simplificate îi ajută pe medici să înțeleagă cerințele iar organizarea medicală câștigă plus-valoare prin anularea ședințelor fizice inutile. Integrează toate operațiunile, eliminând în totalitate timpul irosit în sistemul vechi cu copii xerox.

Directiva transformărilor digitale

Pentru sustenabilitatea sistemului medical este vital ca spitalele să adopte acum planuri strategice, pe termen lung, în direcția transformării digitale. Accesibilitatea la date facilitează interoperabilitatea dintre departamente și debirocratizează munca medicală alături de cea de ordin tehnic, administrativ și logistic.

Scalarea conform cerințelor ISQua

Sistemul informatic are capacitatea de personalizare în oricare spital din România dar și în oricare alt spital din lume, cu prioritate țările în care sunt implementate standardele de acreditare ISQua.

Conceptul GREEN HOSPITAL

Sistemul informatic are capacitatea de a anula majoritatea dovezilor de tip hârtie și de a prioritiza primul pas făcut de spitale către conceptul Spitalului Verde. Este garantată accesibilitatea imediată la datele actualizate în permanență, de oricare tip: medical, tehnic, administrativ și logistic.

Despre riscurile clinice

Identificarea riscurilor generale și clinice este simplificată până la nivelul unor activități nominale simple. Sistemul de control intern managerial este dezvoltat și centralizat de la distanță.

Doriți să ne contactați pentru un Demo?                                    Gratuitate 7 zile

Cu ce sunt ajutați medicii prin MediQapp?

Aplicația oferă  Reputație

Dacă ai trăit cumva la acreditarea trecută unele peripeții, acum e momentul să fii bine pregătit pentru "o prestație respectabilă" la momentul evaluării ANMCS.

Conținut unanim acceptat!

Participarea prin sarcini simplificate devine colaborarea care vă aduce soluții unanim acceptate de echipă, și organizarea eficientă a întregului sistem de management.

Claritatea activităților

Aplicația îți adună toate sarcinile zilnice într-un singur loc, la orice oră din zi, pentru a te ajuta să știi mereu ce ai de făcut. Le găsești pe contul tău în mod centralizat!

Timp câștigat de medic pentru act medical și siguranța pacientului în beneficiul amândurora

Fără întalniri ale grupurilor de lucru și cu taskuri pe contul propriu, fiecare utilizator se ocupă de ce știe el mai bine și rezolvă punctual ce i se cere lui personal pe problematicile respective.

Productivitate dublată

Existența INTRANET-ului optimizat într-un sistem integrat de Pregătire a Acreditării, prin anularea completă a copiilor pe hârtie, scutește bani și efort de ordonare a bibliorafturilor de evaluare ANMCS.

Eficientizare de la distanță

Cu minim de efort și fără întâlniri fizice se asigură productivitate și randamentul echipelor de lucru de la distanță. Iți poți găsi de pe contul tău activitatea tuturor în dinamică și cu statistică imediată. Raportarea este automatizată!

Fără amenzi la controale!

Găsirea imediată a cerințelor oricărui organ de control în biblioteca virtuală dezvoltată în MediQapp ușurează efortul colectivului pe tematica respectivă iar rezultatul final nu va avea sancțiuni pecuniare!

Munca altor colegi în beneficiu comun!

Acțiunile la Pregătirea acreditării ANMCS și întrunirile comisiilor/ comitetelor sunt minimalizate prin automatizări specifice. O acțiune dintr-un departament soluționează cereri și în alt sector de activitate.

Dovedești că ești un coleg mai bun!

Ai cea mai bună prestație la evaluarea ANMCS prin tehnologiile inovative care îți garantează rezultatele fără CaPeSaRo! Ai copia ta proprie, clară și completă, cu toate dovezile care realizează compleanța la Standardele de Acreditare ANMCS

Doriți să ne contactați pentru un Demo?

Crearea de identități profesionale performante prin E-Sănătate cu E-Învățare conectate personalizat prin MediQapp


Creșterea capacității managementului sanitar și a resurselor umane din sănătate prin perfecționarea de la distanță, reușește crearea de identități profesionale performante pentru îmbunătățirea cunoștințelor, abilităților și competențelor privind activitățile în managementul serviciilor de sănătate și în consolidarea capacității profesionale a resursei umane din domeniul medical și de Managementul Calității.

Digitalizarea MediQapp Aduce Profesionistul La Performanța Cea Mai Bună în Managementul Calității Serviciilor de Sănătate și Acreditare


Un standard ridicat de profesionalism trebuie urmărit în permanență în spitale, pentru prestarea de servicii medicale de cea mai bună calitate, dar și în siguranță și securitate pentru pacienți și colectivul medical. Toate acestea obligă profesioniștii din sănătate să se adapteze la noile cerințe, cu grijă și competență față de pacienți, sintetizând cu un înalt grad de profesionalism pregătirea în Managementul Calității Serviciilor de Sănătate și Acreditarea din România.

Spitalul Verde în Managementul Calității unde MediQapp face diferența


Digitalizarea transformă procesul de management și control într-un proces integrat care poate fi cu ușurință adaptat nevoilor funcționale de management al calității, ceea ce sistemele de gestionare pe bază de hârtie nu o pot face. Aplicația reușește să soluționeze mai rapid decât se așteaptă utilizatorul noile straturi de complexitate și incertitudine ale procesului de management al calității pe care metoda clasică o asimilează greoi și într-un timp relativ lung.

Sistemele digitale de management al calității și controlul procesului de proiectare eco-frendly

Un QMS digital configurat și implementat este realizat pentru a răspunde nevoilor de evaluare de risc, conformare, analiză proces, control și documentare. Hârtia, deși nu este înlocuită definitiv, se dovedește o soluție care nu a fost pur și simplu făcută pentru a face față scenariilor de reactualizări ale unui management al calității în creștere și mereu în schimbare.

Soluția digitală de management al calității ține în siguranță toată documentația de elaborare, într-o locație sigură, ceea ce face ca în permanență controlul versiunii să fie un proces simplificat.

Contribuția reală în actualizarea și stocarea documentației

Sistemul MediQapp de tip Cloud reușește prin structurarea sa complexă, să operaționalizeze performanțele tuturor utilizatorilor, pe baza valorificării bunelor practici medicale și de suport. Întărirea capacității manageriale și tehnice la toate nivelurile de management organizatoric din unitățile sanitare aduce o perspectivă inovatoare asupra monitorizării pregătirii acreditării și anulează riscul insuccesului la evaluarea ANMCS.

Doriți să ne contactați pentru un demo?

Serviciile MediQapp

Evaluarea inițială a nevoilor de personalizare în procesul de inițializare pentru spital

Evaluarea inițială a nevoilor de personalizare pentru Managementul Calității din unitatea sanitară este un proces esențial pentru a identifica reperele definitorii în personalizarea modulelor și îmbunătățirea pentru Spitalul tău a produsului software MediQapp atribuit cu licență. 

Asistență în crearea contului personalizat pentru oricare spital utilizator de licență prin abonament

Asistența inițială pentru funcționarea personalizată a sistemului per spital, este esențială în generarea unei platforme funcționale, cu departamente și structuri organizatorice corecte și conforme cu realitatea din teren.

Instruirea echipei spitalului în utilizarea aplicației și a sistemului integrat de documente deja existente în unitatea sanitară

Echipa spitalului este instruită temeinic în utilizarea aplicației și a sistemului denumit simplu Documentele Calității, care funcționează ca un intranet cu mult mai complex decât altele, pentru a asigura o gestionare eficientă, garantată și precisă de înregistrări, formulare și proceduri și/sau protocoale medicale/de îngrjire.

Acces la platforma online pentru gestionarea Calității și Acreditarea ANMCS a spitalelor

Accesul la platforma online pentru gestionarea calității și acreditarea spitalelor facilitează procesul de îmbunătățire continuă a sistemelor integrate deja existente, fiecare utilizator reușind cu ajutorul oricărui device care este conectat la internet, să își găsească propriul său cont. 

Procedurare prin crearea de conținut pentru documentația unanim acceptată la nivel de spital

Crearea de conținut poate fi un mod eficient de a transmite cele mai bune corecturi, considerate pertinente și utile bunelor practici aplicabile spitalului respectiv, și de a atrage aprobarea unanimă a "publicului" țintă.

Instruirea internă sau externă a echipei spitalului cu planificator de realizare în cadrul aplicației 

Echipa spitalului trebuie continuu să se preocupe pentru instruirea internă pe categorii profesionale și procese, iar sectoarele medicale au obligativitatea demonstrării formelor de instruire externă purtătoare de puncte EMC. MediQapp asigură o gestionare eficientă, garantată și precisă de dovezi ale participărilor, plecând de la programarea realizării până la păstrarea în final a dovezilor asociate activității îndeplinite.

Dezvoltarea managementului organizatoric medical păstrat în online

Serviciile de management medical încep cu organizarea decizionară a consiliilor/ comisiilor imperios necesare unei unități sanitare, urmând a fi promovată prin planificatorul online, activitatea de organizare medicală, care oferă utilizatorilor oportunități unice de participare de la distanță.

Consultanță prin taskuri

Taskurile sunt o modalitate modernă de interconectare departamentală, în soluționarea oricăror sarcini de serviciu, cea mai valoroasă fiind cea de tip consultanță, oferită de către expertul care poate ajuta unitatea sanitară să își maximizeze potențialul de lucru, prin identificarea etapizată a nevoilor permanente în oricare domeniu.

Asistență în dezvoltarea managementului riscurilor

Asistența inițială în vederea dezvoltării sistemului de control intern managerial (SCIM) oferă în prima sa etapă o soluție versatilă pentru concentrarea și  îmbunătățirea documentației, înregistrărilor cu oportunități unice de clarificare și simplificare a SCIM-ului per spital.

Doriți să ne contactați pentru un demo?