Ne gasiti zilnic intre 09.00 - 18.00
ro

Despre noi și produsul nostru!

MediQapp este un produs deosebit, extrem de bine apreciat internațional și premiat în România ca o Inovație Medicală de Excelență pentru originalitate, complexitate și conformitate. 


MediQapp este un sistem software dezvoltat de către compania românească  CALITAKROPOLIS care continuă dezvoltarea de software de înaltă  clasă, care oferă soluții viabile pentru managementul calității în domeniul Sănătății. 

Cu o vastă experiență în industria medicală și în domeniul IT de peste 18 ani, echipa noastră de specialiști are ca scop să aducă un plus de eficiență, claritate și calitate în Sistemul medical din România. Avem soluții pentru:

  • Managementul calității: MediQapp oferă o platformă completă pentru gestionarea proceselor de calitate în spitale, inclusiv monitorizarea și îmbunătățirea indicatorilor de performanță, stocarea analizelor privind evaluarea satisfacției pacienților și analiza datelor.
  • Acreditarea ANMCS și certificarea ISO: Aplicația facilitează procesul de acreditare ANMCS a spitalelor pentru România și ușurează menținerea certificărilor ISO 9001:2015/ISO 7101:2023 
  • Dezvoltarea Sistemului de Control Intern Managerial este o obligativitate pentru toate unitățile sanitare publice, prin respectarea Ordinului Secretariatului General al Guvernului nr. 600/2018
  • Managementul organizatoric medical: MediQapp se comportă ca un CRM pentru spitale!

 MediQapp a fost fondată în anul 2018 de către o echipă de specialiști în domeniile consultanței în malpraxis, managementului calității și dezvoltării de software, cu scopul de a oferi o soluție integrată pentru managementul de vârf, echipele medicale din spitale și serviciile suport ale unităților medicale din România.

Ce vă aduce in plus Calitakropolis?

Ca o consecință  a peste 18 ani de experiență în care am oferit soluții adaptate către plus valoare, am dat startul digitalizării managementului calității spitalelor și clinicilor publice și private din România punând la dispoziția spitalelor aplicația MediQapp - inovație software de interes național și internațional.

Plus valoarea soluției MediQapp este capacitatea de modelizare pentru oricare țară membră ISQua în format MVP și Start-up de bussines.

Noua versiune MediQapp nu are concurență și este rezultatul unei echipe de profesioniști de top în cercetare științifică, consultanță în malpraxis medical și management sanitar, alături de dezvoltatorii noștri IT.

Provocările propuse spitalelor de către Calitakropolis:

  • Digitalizarea MediQapp în spitalul tău!
  • Conceptul GREEN HOSPITAL implementat înaintea altora din România!
  • E-learning si E-health susțin colegii în deciziile medicale cele mai corecte pentru siguranța tuturor pacienților spitalului!

PARTENERIATE CARE NE ONOREAZA NATIONAL SI INTERNATIONAL

Doriți să ne contactați pentru un demo?